Loksim Romania  Loksim Rumänien Forum Index Register FAQ Memberlist Search

Loksim Romania Loksim Rumänien Forum Index » Metrouri » Nu mai sunt semafoare la metrou?
Post new topic  Reply to topic View previous topic :: View next topic 
Nu mai sunt semafoare la metrou? 
PostPosted: 28/06/2008 14:21 Reply with quote
octav
Novice
Novice
octav
Bun gasit tuturor! :-)
De curand am observat in timpul unei calatorii cu metroul ca la anumite statii de pe magistrala I si II nu mai functioneaza semafoarele de la iesirea din statii... Este ceva normal? Cum stie conductorul daca sina este libera pana la urmatoarea statie? In cazul unui incident in tunel cum poate fi depistat?
View user's profile Send private message
Despre semafoare 
PostPosted: 28/06/2008 17:44 Reply with quote
Der Verwalter
Administrator
Administrator
Der Verwalter
Unele semafoare sunt in tunel: de exemplu la statia Obor, dupa vreo 50 m de la iesirea din statie. In ceea ce priveste cele care nu functioneaza eu nu cunosc sincer sa se fi implementat vreun nou sistem. Probabil era vorba de vreo revizie. In acest caz comunicarea se realizeaza intre mecanic si centru de comanda si astfel se realizeaza localizarea. Totusi, daca se schimba sistemul, stiu ca prin alte tari de prin vest exista senzori de presiune montati la nivelul sinei, care transmit catre centrul de comanda pozitia exacta a trenului. Eu am vazut ca s-au montat niste dispozitive noi la nivelul sinei, dar nu cred ca este vorba despre asta, ci doar despre adaptarea la noile trenuri Bombardier Movia 346!

Nu mai sunt semafoare la metrou? 
  Loksim Romania Loksim Rumänien Forum Index » Metrouri
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
All times are GMT + 2 Hours  
Page 1 of 1  

Post new topic  Reply to topic