|  | | | |  |  |  |  | SAAF |  | |  |  |  |
Posted: 14/04/2007 23:15 |
|
|
| Der Verwalter |
| Administrator |

|
 |
| Joined: 12 Jan 2007 |
| Posts: 488 |
|
|
|
 |
Detine niste locomotive pe cale "reciclare", la fer ca si societatea. Are 8 locomotive din clasele 40(2), 50(1), 60(3), 62(1), 79(1).
Se remarca urmatoarea (era un experiment al Electroputere):
 |
|
_________________ Der Verwalter
[url=http://loksim-romania.myforum.ro] [/url] |
|
 |
 |
|
|
|  |  |  | | | |  |  |
 |  | | | |  |  |  |  | |  | |  |  |  |
Posted: 28/07/2007 21:12 |
|
|
| Arhitectul |
| Beginner |

|
 |
| Joined: 28 Jul 2007 |
| Posts: 4 |
|
|
|
 |
| CUM ADICA SE AFLA SOCIETATEA IN RECICLARE.MAI EXISTA SAAF.CU CE SE OCUPA?SINGURU FAPT CARE IL STIU DESPRE SAAF STIU CA A DETINUT VAGOANELE PENITENCIAR. |
|
|
 |
 |
|
|
|  |  |  | | | |  |  |
Posted: 31/07/2007 22:43 |
|
|
| Der Verwalter |
| Administrator |

|
 |
|
|
|
 |
| Arhitectul wrote: | | CUM ADICA SE AFLA SOCIETATEA IN RECICLARE.MAI EXISTA SAAF.CU CE SE OCUPA?SINGURU LUCRU CARE IL STIU DESPRE SAAF STIU CA A DETINUT VAGOANELE PENITENCIAR. |
Da, ideea este ca SAAF nu "detine" decat 9 locomotive in stadii suficient de avansate de degradare. Locomotivele vor ajunge in curand la casare, astfel SAAF depinzand de locomotivele altor companii/firme private pentru vagoanele care mai sunt inca in folosinta (intradevar si pentru penitenciare). Oricum moda este: indiferent ce subdiviziune mai mica de companie feroviara de stat sa depinda de operatori privati cum ar fi Servtrans sau Unifertrans. Desigur, si SAAF va avea trebuință de acesti operatori, acum sau curand... |
|
|
 |
 |
|
|
|  |  |  | | | |  |  |
Posted: 31/07/2007 23:52 |
|
|
| Arhitectul |
| Beginner |

|
 |
|
|
|
 |
| Din poacate vagoanele penitenciar numai sunt utilizate din 2002.Astfel ca SAAF a pierdut un obiect de activitate si anume inchirieareal or catre ANP.Stiu ca detine ceva vagoane de marfa.Defapot care este obiectul de activitate al acestei firme.Administrare active feroviare poate fi interpretat in sens larg . |
|
|
 |
 |
|
|
|  |  |  | | | |  |  |
 |  | | | |  |  |  |  | Activitatea SAAF |  | |  |  |  |
Posted: 03/08/2007 19:41 |
|
|
| Der Verwalter |
| Administrator |

|
 |
|
|
|
 |
| Quote: |
Societatea de Administrare a Activelor Feroviare (SAAF) a constituit doua societati mixte, cu parteneri americani si francezi, cele două avand ca obiect de activitate leasingul de vagoane si locomotive, a declarat Mircea Dinu, directorul general al SAAF, citat de Mediafax.
Compania Vagon Leasing, formata prin participarea SAAF si a unui grup de investitori desprins din fosta societate cu capital majoritar american Greenbrier Romania, va ajunge operationala in data de 26 iunie, cand fracțiune americana va transfera in Romania suma de doua milioane de dolari, reprezentand capitalul social al noii societati.
Vagon Leasing va inchiria vagoane din parcul SAAF pe piata est-europeana, precum si in Turcia. |
SURSA: Ziarul Financiar
Sper ca raspunsul sa-ti fie de ajutor!  |
|
|
 |
 |
|
|
|  |  |  | | | |  |  |
Posted: 04/08/2007 11:45 |
|
|
| Arhitectul |
| Beginner |

|
 |
|
|
|
 |
| Intradevar m-am lamurit cu SAAF.Ei mai au un LDE functional l-am vazuti ngara la Bucuresti N si la Ploiesti |
|
|
 |
 |
|
|
|  |  |  | | | |  |  |
 |  | | | |  |  |  |  | SAAF |  | |  |  |  |
Loksim Romania Loksim Rumänien Forum Index » Operatori
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1
|
|
|
|
|  |  |  | | | |  |  |
|